Džanan Musa će u Anadolu Efesu nositi omiljeni broj na dresuBh. košarkaš Džanan Musa nosit će broj 13 na dresu novog kluba Anadolu Efesa, objavio je na svom Instagram profilu.


Musa je nedavno potpisao dvoipogodišnji ugovor s ovim turskim klubom i u narednoj sedmici bi se trebao pridružiti treninzima ekipe, a od danas je poznato da će na dresu nositi broj 13. Naš najperspektivniji košarkaš u Evropu se vraća nakon dvogodišnje avanture u NBA ligi gdje je igrao za Brooklyn, a bio je i član Detroita koji su ga uoči sezone otpustili.

Ranije se oglasio rekavši kako je motivisan za dolazak u Evropu te da jedva čeka da se pridruži ekipi Anadolu Efesa, a navijačima je poručio da u Instanbul "dolaze velike stvari".


"Da vidimo one koji su pogodili koji će broj nositi Džanan Musa? Javite se", poručili su iz PR službe Anadolu Efesa na Twitteru uz fotografiju Musinog dresa s brojem 13.


Musa je u Evropi igrao još za Cedevitu, a svakako da svi bh. navijači s nestrpljenjem očekuju da prate njegove igre u najjačoj košarkaškoj ligi u Evropi - Euroligi

m,č..JPG
m,č..JPG
m,č..JPG