KFC predstavio konzolu u kojoj možete grijati piletinuLanac restorana brze hrane KFC održao je obećanje te je s kompanijom Coolermaster proizveo svoju konzolu koja osim 4K gaminga donosi i prostor za grijanje piletine.
KFC je danas predstavio svoju konzolu, koju pokreće Intel procesor, a dolazi i sa ugrađenom ‘’komorom za piletinu’’ kako bi vaše grickalice ostale tople. KFConsole, kako su je nazvali, je dio partnerstva s proizvođačem hardvera Cololer Master, a kreatori ističu da će vaša piletina ostati vruća zahvaljujući jedinstvenom sistemu ‘’hlađenja’’ koji održava temperaturu vaše konzole i koristi toplotu koju proizvode komponente za grijanje komore.


Po specifikacijama, konzola je izgleda dovoljno jaka da pokrene VR igre i nudi fluidan gamplay sa 240 frameova po sekundi i 4k rezolucijom. Na zvaničnom sajtu možete pogledati “detaljne” specifikacije proizvoda a kompanije Intel i Cooler Master nisu dale komentar kada bi ova konzola trebala da izađe i kolika će joj biti cijena. Sve se čini da je ovo ipak još jedan marketinški trik kompanija brze hrane ali i da nije svakako je urnebesna ideja.


(Iz drugog ugla/noob.ba)

m,č..JPG
m,č..JPG
m,č..JPG