Svečana promocija i predstavljanje i- platforme u BiH
Promocija će se održati dana 14. oktobra 2021. godine s početkom u 12.00 sati u prostorijama barutane u Starom gradu u Travniku.

Pored članova i-platforme iz Švicarske i Bosne i Hercegovine, prisutnim će se obratiti predstavnici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH, Švicarske ambasade i lokalne zajednice.


Ovim putem pozivaju sve medije da prisustvuju svečanoj promociji i predstavljanju i-platforme, organizacije koja aktivno djeluje na polju povezivanja dijaspore i ljudi u Bosni i Hercegovini.


i-platforma ima za cilj podržati i podsticati razvoj Bosne i Hercegovine kroz uvezivanje bh. dijaspore u Švicarskoj, prikupljanje i razmjenu informacija, povezivanje aktera iz obje zemlje, stvaranje sinergija, podsticaj i promoviranje inicijativa koje daju doprinos razvoju socijalnih, ekonomskih i kulturnih procesa u Bosni i Hercegovini. Pri tome i-platforma čini sve kako bi se izgradili mostovi između ljudi, profesija i zajedničkih interesa na relaciji Švicarska i Bosna i Hercegovina.m,č..JPG
m,č..JPG
m,č..JPG