Vremenska prognoza


U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu i sjeveru do 18 stupnjeva. U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna temperatura oko 12 stupnjeva.

Sutra sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblačnosti očekuje se u zapadnim i sjeverozapadnim dijelovima. U jutarnjim satima u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla i niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 0 do 4, na jugu do 7, a najviša dnevna od 10 do 16, na jugu i sjeveru do 18 stupnjeva.

FHMZ U petak umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom u zapadnim i jugozapadnim djelovima. Krajem dana kiša se očekuje i u ostalim dijelovima. U večernjim satima, padom temperatura kiša će ponegdje u Bosni prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 1 do 7, na jugu do 9, a najviša dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnjeva. U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutranjim satima, ponegdje u centralnim i istočnim područjima sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -1 do 5, na jugu do 7, a najviša dnevna od 2 do 7, na jugu do 11 stupnjeva.

m,č..JPG
m,č..JPG
m,č..JPG