Vremenska prognoza


Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18°C.

U nedjelju, 11.04.2021., u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Lokalno malo kiše može pasti u drugoj polovini dana. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 19°C.

U ponedjeljak, 12.04.2021., u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 23°C.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA ZA SUBOTU 10.APRIL 2021

Biometeorološke prilike dodatno će se poboljšati. Nakon vedrije noći, jutro će biti prohladno, izraženije u unutrašnjosti zemlje. U nastavku dana će temperature porasti, biće ugodnije i prikladno za boravak na otvorenom. Savjetujemo Vam da slobodno vrijeme provedete van domova. Preporučljivo je slojevito se odjenuti.

m,č..JPG
m,č..JPG
m,č..JPG